Зареждане

Gunnar Nelson е готов за битка с Ben Askren

Gunnar Nelson е готов за битка с Ben Askren
Публикувано на: Юли 16, 2019 в 00:00 ч
Gunnar Nelson е сред най-добрите граплъри в полусредна категория и има желание да се бие с Ben Askren, който от своя страна е сред топ борците в категорията. Nelson вярва, че “Funky” е извадил късмет срещу Robbie Lawler и е изглеждал доста бавен в първата си битка. Gunnar не се интересува от загубата, която Askren допуса за 5 секунди от Masvidal и вярва, че битка между тях ще бъде вълнуваща от гледна точка на стиловете на двамата бойци:


Mисля, че той беше късметлия в битката с Robbie и вие ще се съгласите с мен. Той беше спипан със здрави удари, а след това приложи захвата за предаване и битката беше спряна, без Lawler да се е предал. Рефера си мислеше, че Robbie е аут, но той не беше. Мисля, че Ben се измъкна лесно. Не изглеждаше добре в стойка, когато Lawler му вкара онези удари. За мен Askren изглеждаше бавен. Много бих искал в определен момент да се бия с Askren и мисля, че ще бъде вълнуваща битка.

Той е добър граплър и си има собствен стил. Мисля, че ще бъде интересно. Ben се справя добре, но неговата игра в стойка има нужда от подобрение. Той е добър в граплинга, успява да събори съперниците си, да ги държи на земята и да ги пребива. Не мисля, че Ben има събмишън умения като моите, но определено е много добър с борбата. Ще е интересна битка. 


Nelson влиза в клетката на 28-ми септември в Дания, където ще се бие срещу Thiago Alves.


0 споделяния
  Сподели

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес