Зареждане

GSP мразел да се бие: Плаках

GSP мразел да се бие: Плаках
Публикувано на: Януари 13, 2021 в 07:54 ч
Бившият шампион в полусредната категория на UFC, Джордж Сент Пиер, който взе титлата и в средната категория, се включи в Залата на славата на UFC миналото лято и е считан за един от най-добрите ММА бойци в историята.

Не е зле за човек, който изобщо няма желание да се състезава.

"Никога не ми е харесвало да се бия, не ви лъжа като го казвам. Никога не съм се наслаждавал на прекараното време в Октагона, нито секунда. Правех го от любов към победите и от ползите от това. Харесвах тази свобода. Тогава бях млад, парите бяха фактор, момичетата, славата, достъпът до неща, до които не вски може да стигне. Това беше свобода за мен и затова го правех.

Никога не съм го правил от любов към състезанията и битките.

Мразех да се бия в дъното на душата си. Толкова е стресиращо. Но харесвах наградите. Колкото по-голям бе рискът, толкова по-голяма бе наградата. Затова го правех и бях много добър в това и се възползвах.

Сега ми липсват наградите, липсва ми усещането от победите. Но не ми липсва нито за миг усещането от битките."

Вижте също: Сейнт Пиер: Голяма чест е да съм в залата на славата

Сент Пиер (26-2) се оттегли от Октагона в серия от 13 поредни победи.

"В първите ми двубои, преди самата среща когато се виждах с приятеля си Дейвид Люзо, плачех. Казвах му 'Това е последната ми битка, не съм създаден за това. Мразя този стресов начин на живот.' И той потвърждаваше думите ми. След битката обаче, когато се погледнехме и бяхме спечелили нямахме търпение да се впуснем в следващата. Що за лудост?

Това е много странно нещо, което ми е трудно да обясня. Обичам го, но и го мразя в същото време. Това е откачен начин на живот. Резултатът може да е много негативен за здравето ти, но наградите от всичко това са страхотни. Доста откачен хазарт е. Всеки път залагаш всичко. Обичам да тренирам. Обичам този начин на живот. Всичко в тренировките ми харесва. Но нощта преди битката е изключително стресова и изобщо не ми липсва."

Сент Пиер, който прави 40 през май, е спряган за двубой с Хабиб Нурмагомедов в последните няколко години. От UFC обаче така и не успяха да организират такава битка и двубоят бе отменен, което приднуи "Rush" да се оттегли от спорта.
0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес