Зареждане

Грег Харди иска по 6 битки на година

Грег Харди иска по 6 битки на година
Публикувано на: Април 27, 2020 в 14:25 ч
Грег Харди се завръща в клетката на 9-ти май и ще мери сили с Йорган де Кастро на UFC 249 във Флорида. 31-годишния боец идва след загуба, след като прие среща с кратко предизвестие срещу Волков. В битката им Александър успя да победи с решение и така прекъсна серия от 2 поредни победи с нокаут на Харди. Грег е с рекорд 5-2-1 в ММА и печели срещите си с нокаут.

Сега той предвижда нова победа с нокаут над Кастро, а след това се цели в бойците от топ 15 на тежка категория. Харди е готов да отиде на бойния остров и да се бие през няколко седмици. Ето какво още сподели бившата звезда на NFL:


Дейна, ако има къде да живея на този остров, то аз съм готов да остана там. Не се срамувам. Може да се бием през няколко седмици, пич. Сериозен съм и нека го направим на този остров. Ще живея на този остров и ще подобря моя рекорд от миналата година на 100%. 

Бих се 5 пъти миналата година, но този път ще се бия 6 пъти на този остров. Ще елиминирам всички на този остров. Един по един. Мисля, че вече събитие ще има на 9-ти май. Ще нокаутирам моя опонент и след това започвам тези от топ 15. Ще се бия с най-добрите. 






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес