Зареждане

'Голямата уста Чимаев отказа двубой с мен,' твърди Маркус Перез

'Голямата уста Чимаев отказа двубой с мен,' твърди Маркус Перез
Публикувано на: Септември 23, 2020 в 09:01 ч
Новоизгряващата звезда на UFC, Хамзат Чимаев даде да се разбере, че е готов да се бие срещу всеки, навсякъде, по всяко време. Но това май не е съвсем така според боецът в средната категория на UFC, Маркус Перез.

Перез трябваше да се бие с Родолфо Виейра, но двубоят им пропадна заради травма на шампионът по жиу-житцу.

На Перез му е трябвало отчаяно нов противник и той е имал две имена предвид: Кевин Холанд и Чиамев. Холанд обаче има да се възстановява след битката с Дарън Стюърт и затова Чимаев е бил най-предпочитания противник. Перез обаче твърди, че "Borz" е отказал двубой с него, когато мениджърите му са се свързали с UFC и са предложили офертата.

"Мениджърът ми Алекс Дейвис ми се обади и каза, че Родолфо отпада. Не знам какво се е случило. Тогава Алекс ме попита 'А сега какво?' Казах му, че искам две имена: Холанд или Чимаев - един от тях.

Той ми каза, че Холанд е минал през тежка битка. Затова му отговорих: 'Тогава ми дай устаткото, да видим какво може тази голяма уста.' Всеки говори за него и исках да го видя на живо в Октагона. Мениджърът ми се свърза с UFC, а от там му отговориха, че Чимаев е не е приел предложението."
0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес