Зареждане

Gokhan Saki: Khalil Rountree няма какво да покаже на UFC 226

Gokhan Saki: Khalil Rountree няма какво да покаже на UFC 226
Публикувано на: Юли 4, 2018 в 09:29 ч

Gokhan Saki ще направи своето дългоочаквано завръщане този уикенд, изправяйки се срещу Khalil Rountree в битка в полутежка категория, част от UFC 226.

Въпреки че Khalil печели последните си две срещи с нокаути в първите минути, Saki не е впечатлен от уменията в стойка на своя опонент.

"Всички казват, че се бие в стойка, но според мен се опитва да стои прав. Хората не разбират боя в стойка и затова се вълнуват като го видят. Но всичко е наред."

Saki обаче много добре знае как стоят нещата в стойка, тъй като бившият световен кикбокс шампион е побеждавал едни от най-добрите в спорта преди да се прехвърли в ММА.

След няколко разменени удара Saki вярва, че Rountree ще се превърне в борец.

"Като видят хората какво правя в стойка, ще разберат разликата. Може би той няма да иска да се бием в стойка и ще се опита да ме пребори. Не мисля, че ще успее обаче. Не е лесно за толкова кратко да научи всичко."

"Какво ще покаже Khalil? Нищо. Той няма място тук. Има прекалено много слаби места и аз ги знам. Късно е вече да работи върху тях. Аз съм вече тук."

Уверен е.

"Turkish Tyson" направи добър UFC дебют през септември миналата година, когато нокаутира Henrique da Silva още в първия рунд от срещата им, която беше част от UFC Fight Night 117. Rountree, от своя страна, печели две поредни срещи, като преди това загубата му от Michal Oleksiejczuk беше отменена, тъй като Michal беше хванат със забранени вещества в кръвта.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес