Зареждане

Глоувър Тейшейра размаза Антъни Смит

Глоувър Тейшейра размаза Антъни Смит
Публикувано на: Май 14, 2020 в 07:24 ч
Ветераните на UFC в полутежка категория Глоувър Тейшейра и Антъни Смит се изправиха един срещу друг в главната битка на UFC Fight Night 171, което се проведе преди малко във Флорида. В началото на битката "Lionheart" изглеждаше много добре и даде всичко от себе си в първия рунд, но това беше лоша идея, защото битката им беше насрочена за 5 рунда.

Смит изразходва цялата си енергия и във втория вече беше изморен. Тейшеира се възползва от това и започна да го наказва с тежките си попадения. Глоувър успя да го свали с ударите си, а на земята му вкара и граунд енд паунд. Бразилеца продължи да доминира в боя, а Смит изглеждаше все по-зле и нямаше кардио, за да обърне развоя на събитията. Преди 5-тия рунд Антъни се оплака на хората от своя ъгъл, че зъбите му падат, но това не ги трогна и те не се намесиха, за да го спасят.

Тейшейра го засипа с удари в последния рунд, а Смит пренесе битката на земя, където бразилеца зае доминираща позиция и започна отново да му вкарва тежки удари, което принуди рефера да спре боя. Така с тази победа Тейшейра навлезе в серия от 4 поредни победи и на 40-годишна възраст поглежда към нова битка с Джон Джоунс. Смит от своя страна пак се връща към загубите.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес