Зареждане

Gleison Tibau отказа среща с Takanori Gomi, за да пече бисквити

Gleison Tibau отказа среща с Takanori Gomi, за да пече бисквити
Публикувано на: Август 15, 2018 в 09:19 ч
UFC ветеранът в лека категория, Gleison Tibau наскоро се раздели с най-голямата бойна организация след като не успя да се договори за нов договор.

Нищо чудно, имайки предвид, че той вече е на 35 години и е в серия от 4 поредни загуби. За негово щастие обаче, предложения за срещи не липсват.

"Имам разни предложения, но за момента нищо насрочено. Rizin ми предложиха среща с Takanori Gomi след две седмици, но бях в Бразилия и се грижех за бизнеса си с бисквити, та дори не тренирах. Нямаше как да приема. ACB също ми отправиха предложение, но отмениха някои битки и им отказах. Bellator ме помолиха да изчакам малко, но имат интерес. Има и организация от Абу Даби, както и от Русия. Бих подписал за една битка, за да остана свободен."

Tibau (33-14) беше един от най-завършените ветерани в UFC. Той дебютира срещу Nick Diaz през 2006-та. Дълго време беше считан за най-коравия в дивизията, но нещата излязоха извън контрол през 2015-та и бразилецът започна да има проблеми с USADA.

Не се знае още къде ще завърши Tibau, но той обещава да се завърне в полусредна категория, опитвайки се да прекъсне серията си от загуби.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес