Зареждане

Главната битка между Jędrzejczyk и Waterson е застрашена за този уикенд

Главната битка между Jędrzejczyk и Waterson е застрашена за този уикенд
Публикувано на: Октомври 10, 2019 в 00:00 ч
Остават няколко дни до събитието UFC on ESPN+ 19, което ще се проведе този уикенд във Флорида, а главната битка виси на косъм. Бившата шампионка в категория сламка Joanna Jedrzejczyk е уведомила UFC, че няма да може да свали килограмите, за да си влезе в категорията, а нейната опонентка Michelle Waterson отказва да се бие. UFC са предложили на Waterson да се бие този уикенд срещу Amanda Ribas или Mackenzie Dern, но тя е отказала.

При това положение от организацията дават две възможности на Waterson, като първата е битка с Joanna този уикенд, въпреки че тя ще се провали на кантара. Другата опция пред нея е да я преместят на UFC 244, където тя да се бие с друга бивша шампионка в лицето на Jessica Andrade. Все още не е ясно какво ще избере тя, но от UFC са се подготвили и ще позволят на Angela Hill да замести Waterson и да се бие срещу Jedrzejczyk този уикенд, ако нещата не се получат.

Joanna не иска битката между двете да се отменя и е обявила, че ще направи всичко възможно, за да свали до категория сламка, което изобщо няма да е лесно. В миналото тя имаше доста проблеми със свалянето на килограми и отдаде на това загубата на титлата си от Rose Namajnas. Малко по-късно и Paige VanZant се включи и предложи услугите си за битка с Waterson, но през декември. Не е ясно какво ще се случи, но ние ще следим ситуацията.








Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес