Зареждане

Гласят Ковингтън срещу Масвидал за UFC 256

Гласят Ковингтън срещу Масвидал за UFC 256
Публикувано на: Октомври 11, 2020 в 02:00 ч
UFC са започнали работа по организиране на битка между Колби Ковингтън и Хорхе Масвидал в полусредна категория. Организацията искат двамата да се сблъскат в подглавната среща на UFC 256, което ще се проведе през декември в Лас Вегас. Това ще бъде последната голяма карта за тази година и със сигурност ще е пълна с големи битки.

В края на миналия месец Дейна Уайт даде зелена светлина за битката и сподели, че това е среща, която трябва да се направи. Масвидал и Ковингтън бяха приятели и съотборници, но преди година се скараха за титлата в категорията и това разпали люта вражда помежду им.

Обидите валяха от двете страни и сега двамата бойци ще решават враждата в октагона. В края на миналия месец Ковингтън се върна към победите, след като победи Тайрън Уудли с технически нокаут в петия рунд. Колби печели 8 от последните си 9 битки в октагона.

Масвидал от своя страна загуби серията си от 3 поредни победи с нокаут, след като Камару Усман го надигра в бой за титлата преди няколко месеца. Миналата година беше много силна за Хорхе, който нокаутира Дарън Тил, а след това и Бен Аскрен за 5 секунди. Той си спечели битка с Ник Диас за нов колан, който прави неговия носител "най-лошото копеле" в UFC.





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес