Зареждане

Гласят битка между Чарлз Оливейра и Бенейл Дариуш през май

Гласят битка между Чарлз Оливейра и Бенейл Дариуш през май
Публикувано на: Януари 28, 2023 в 00:00 ч
Бенейл Дариуш сподели, че гласят битка между него и Чарлз Оливейра.

Желанието на организацията било да има такава битка в Бразилия на събитието, което се проведе миналия уикенд. Дариуш имал контузия и поискал повече време, за да се възстанови. Оттогава Дейна Уайт и неговите хора не спират да местят битката, която сега планирали за месец май.

„UFC първоначално искаха да се бия с Чарлз Оливейра в Бразилия. Поисках малко повече време, защото имам скъсана връзка в коляното. Не знаех, че е толкова зле. UFC казаха, че ще ми дадат битката с Оливейра през февруари. 

След това февруари стана март, а март се превърна в април. В момента говорят за тази битка през май месец. Чакам от известно време и се дразня, защото мисля, че може да ме подминат отново.", сподели Дариуш пред The Schmo.

Дариуш е с рекорд 22-4-1 в ММА и е в серия от 8 поредни победи. Бенейл за последно победи Матеуш Гамро с решение в края на 2022 година. Той няма загуба от 5 години насам. Дариуш приключва 13 от срещите си, а всяка една от загубите му идва след приключване.

Оливейра е с рекорд 33-9-1 в ММА. За последно той загуби от Ислам Махачев в битка за титлата в края на октомври 2022 година. Чарлз приключва 30 от срещите си и 8 пъти губи с приключване. Той е рекордьор по победи със събмишън и приключване в UFC. Загубата от Махачев му спря серия от 11 поредни победи.

Тази битка ще излъчи претендент за титлата в лека категория.






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес