Зареждане

Гилбърт Бърнс: Ковингтън ме копира срещу Тайрън Уудли

Гилбърт Бърнс: Ковингтън ме копира срещу Тайрън Уудли
Публикувано на: Септември 24, 2020 в 06:00 ч
Претендентът за титлата в полусредна категория Гилбърт Бърнс не е доволен от обновената ранглиста на UFC. Бърнс загуби първото място в класирането за сметка на Колби Ковингтън, който миналия уикенд победи Тайрън Уудли. В края на месец май Гилбърт също записа доминантна победа над Уудли.

Той вярва, че "Chaos" е гледал неговата битка и копирал неговия план, за да запише успех над Тайрън. В социалните мрежи Бърнс изригна против тези, които правят ранглистата и критикува Ковингтън. Ето какво написа още Бърнс:

Шегувате се. Победих Тайрън Уудли, когато той беше номер 1 в полусредна категория. Тогава Ковингтън гледа моята битка и направи това, което аз направих срещу Уудли. И сега той е по-високо от мен в ранглистата ? 

Ковингтън победи Тайрън, който е номер 5 и идваше след серия от 2 поредни загуби. И също така Уудли е без душа. Кой прави тези ранглисти ? Дейна Уайт, пращай ми договора за боя с Усман.

Бърнс е в серия от 6 поредни победи и в последните си 2 битки печели бонуси. Претенциите му със сигурност са основателни. Ще успее ли бразилеца да стане шампион ?
0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес