Зареждане

Гилбърт Бърнс: Имам много предимства пред Усман

Гилбърт Бърнс: Имам много предимства пред Усман
Публикувано на: Август 11, 2020 в 05:00 ч
Претендентът за титлата в полусредна категория Гълбърт Бърнс вече прави планове за битката си с Камару Усман. Двамата трябваше да се бият миналия месец, но срещата им пропадна. Тогава стана ясно, че бразилеца е заразен с коронавирус и това наложи да се оттегли от срещата. Бърнс се справи с вируса, а Усман защити титлата си с победа над Хорхе Масвидал, който беше смяна.

Дейна Уайт потвърди, че Гилбърт си остава безспорен претендент и ще получи шанс за златото. 34-годишния бразилец е във възход от 6 поредни победи и пред Хелън Ий сподели, че ще търси приключване срещу Усман:


Виждам доста предимства. Със сигурност моето джиу-джитсу. Предизвиквам всеки борец от тази категория да опита да ме сваля на земята. Просто опитвайте. Ще бъда повече от щастлив да ви затрудня в това. Може да се защитя или дори аз да ви съборя. Веднага, след като заема доминанта позиция ще мога да ви събмитна или да правя каквото си искам с всеки в категорията. Заплаха съм и в стойка. Мога да удрям и да ритам. Удрям много по-здраво от тези момчета. Имам цялата експлозивност. 

Аз съм свеж в тази категория. Не знам как не съм се качил в тази категория по-рано. Виждам приключване в битка с Усман. Не знам как, но знам, че мога да го събмитна. Знам, че мога да го нокаутирам. Вече започнах с плановете. Ще работя здраво, за да съм в най-добрата си форма. Имам толкова много енергия, че виждам приключването. Ще търся приключване във всяка една секунда от боя.

Ще успее ли Бърнс да стане шампион ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес