Зареждане

Гилбърт Бърнс: Бия Мохамед, след което получавам шанс за златото

Гилбърт Бърнс: Бия Мохамед, след което получавам шанс за златото
Публикувано на: Април 25, 2023 в 16:00 ч
Гилбърт Бърнс (22-5) заяви, че целта му е да приключи Белал Мохамед (22-3) в предстоящата им битка.

Бърнс и Мохамед ще са подглавна битка за събитието UFC 288, което ще се проведе на 6-ти май в Ню Джърси. Срещата им е планирана за 5 рунда. "Durinho" ще направи втора битка в рамките на 1 месец.

За последно Бърнс се би на 8-ми април в Маями, Флорида. Бразилският ветеран победи Хорхе Масвидал с решение и навлезе в серия от 2 победи. Това беше втората му победа за 2023 година.

Сега Гилбърт прави 3-та битка от началото на 2023 година. Той е получил обещание, че ще се бие за златото, ако се справи с Мохамед.

„Сигурен съм на 1000 процента, че ще имам шанс за титлата, след като победя Белал. Мачмейкърите на UFC ми казаха, че победителят ще получи следващата битка за титлата. 

Това е по-скоро в полза на Белал, защото бях втори след Колби за титлата. Мога да изчакам, но съм в страхотна форма. От миналия ноември се отказах от много лоши навици. Направих много промени в ежедневието си, в начина си на живот.

 Готов съм за пет рунда, защото направих шест рунда на тренировка онзи ден. Така че се надявам да спечеля на 6 май. Искам да изляза, да го приключва и да заслужа шанс за титлата.“, каза Бърнс пред Submission Radio.

Ще успее ли Бърнс да се справи с Мохамед ?





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес