Зареждане

Гига Чикадзе: По-добър страйкър съм от Макс Холоуей

Гига Чикадзе: По-добър страйкър съм от Макс Холоуей
Публикувано на: Май 11, 2021 в 00:00 ч
Гига Чикадзе записа голяма победа в началото на месеца и влезе с гръм и трясък в топ 10 на категория перо. 32-годишния ветеран успя да се справи с Къб Суонсън и го нокаутира за 63 секунди. Чикадзе спечели втори пореден бонус и вече има 6 поредни победи в UFC.

Той записа тези 6 победи за по-малко от 3 години и вече е готов за големите битки. Гига е с рекорд 13-2 в ММА и приключва 9 от срещите си. Той не е губил с нокаут в ММА и има доста опит в кикбокса, където печели 38 битки и губи 6 срещи.

Чикадзе определя себе си като най-добрият страйкър в UFC и споделя, че е много по-добър от Макс Холоуей. В интервю за TMZ Чикадзе предизвика Холоуей и му каза следното:

Мечтая за битка с Макс Холоуей. Коментирах неговата битка с Келвин Кейтър в родината ми. Това беше едно от най-добрите представяния в категория перо. Всеки път Макс правеше някакви луди комбинации, а аз казвах, че искам да се бия с него. 

Много хора ми казват, че ще загубя от него, а това още повече ме мотивира. Определено чувствам, че съм най-добрият страйкър в организацията. Искам да се бия с него и да покажа на света какво мога. Гарантирам ви, че съм най-добрият страйкър и съм много по-добър от Холоуей. 

Просто искам шанс, за да го докажа. Вярвам, че мога да го приключва в 2 рунда. Макс, ти беше шампион и си се бил в различни категории. Знам, че си претендент за титлата, но аз съм битката, която най-много ще зарадва феновете. 

Конкуренция ли е Чикадзе за Холоуей ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес