Зареждане

Гейбъл Стивисън: Тренирам 18 месеца и ставам шампион в UFC

Гейбъл Стивисън: Тренирам 18 месеца и ставам шампион в UFC
Публикувано на: Август 12, 2021 в 16:00 ч
Гейбъл Стивисън, който спечели златен медал на олимпийските игри в Токио смята, че може да стане шампион в UFC. 21-годишния американец е борец, който се подвизава в тежка категория. Стивисън тежи 120 килограма и е висок 1.85 сантиметра.

В борбата Гейбъл е с рекрод 35–6 и може да се похвали с доста отличия. Бен Аскрен, който е бивш ММА шампион на Bellator и ОNЕ похвали сериозно Стивънсън. "Funky" написа в социалните мрежи, че ако Гейбъл тренира ММА 18 месеца, то тогава никой няма да може да го спре в клетката.

В интервю за ММАFighting Стивисън сподели, че вярва на думите на Аскрен и каза още:

Определено съм фен на бойните спортове. Кой не би искал да е най-лошият човек на света ? Кой не иска да е шампион в UFC ? Аз имам златен медал от олимпийските игри и съм най-лошият борец на света. Защо да не искам да отида в UFC, след което да спечеля титлата и да съм най-лошият шампион при тежките ? 

Пуснах пост, в който отбелязах Дейна Уайт. Сигурен съм, че го е видял. Сега всички опции са вариант за мен. Видях пост от Бен Аскрен, в който казва, че ако тренирам година и половина ММА, тогава никой няма да ме спре. Вярвам на това, което той написа. 

Вярвам, че с моята борба и с малко страйкинг мога да стана шампион в UFC за по-малко от година и половина. Мога да отида там и да доминирам моя път през ранглистата на тежка категория. Ще изберем това, което е най-добро за мен. Може да е ММА или нещо друго.

Може ли борец без никакъв опит в бойните спортове да стане шампион в UFC ?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео