Зареждане

Гетджи очаква лекарско спиране и много кръв срещу Холоуей на UFC 300

Гетджи очаква лекарско спиране и много кръв срещу Холоуей на UFC 300
Публикувано на: Април 3, 2024 в 08:21 ч
Джъстин Гетдже смята, че битката му Макс Холоуей в UFC 300 ще бъде много кървава.

Холоуей се връща в лека категория, за да се изправи срещу Гетдже за титлата на BMF. Това е много очакван двубой, тъй като Холоуей, който никога не е бил свалян или нокаутиран през цялата си кариера в ММА, се изправя срещу нокаутьор в лицето на Гетдже.

Влизайки в двубоя, Джъстин вярва, че няма да успее да отстрани Холоуей, както направи с Дъстин Поерие последния път. Вместо това той вярва, че ще нанесе твърде много щети, така че лекарят ще трябва да го спре и да спаси Холоуей от самия него.

"Кръвопролитие, хаос, адреналин, които се разнасят във вените, това е, което ще получите от мен. Способността ми да създавам щети няма равна на себе си", заяви Джъстин Гетдже в промоционалното видео на UFC 300.

"Макс Холоуей е легенда, вероятно единственият човек в списъка на UFC, който покрива всеки критерий на BMF, така че изпитвам голямо уважение към него. Това обаче е моята работа и аз ще се опитам да го победя. Ще довърша Макс, може и да не си отиде по традиционния начин, но мисля, че ще му нанеса поражения дотам, че лекарите да трябва да го спрат. Ще нарисуваме жестока картина и няма двама по-добри бойци, които да излязат и да направят шоу."

Ако Джъстин Гетдже наистина получи лекарско спиране срещу Макс Холоуей, това ще бъде вторият път, в който двубой за титлата на BMF е прекратен поради лекарско спиране, тъй като встъпителният между Хорхе Масвидал и Нейт Диас беше спрян по този начин. Въпреки това Гетдже вярва, че брадичката на Холоуей е здрава и той ще бъде твърде труден за отстраняване.

Ако Гетдже получи победа с TKO чрез спиране от лекар в UFC 300, това вероятно ще го затвърди като следващия претендент за титлата.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес