Зареждане

Георги Валентинов срещу опитен бразилец в EFM Show 2

Георги Валентинов срещу опитен бразилец в EFM Show 2
Публикувано на: Август 26, 2021 в 18:00 ч
Една от очакваните с интерес битки в предстоящото събитие EFM Show 2 ще бъде в категория до 77 кг, където в ММА битка ще се изправят един срещу друг Георги Валентинов и Андерсон Куейроз.

Бойната галавечер ще се проведе на 11-ти септември в столичната зала "Арена Армеец".

34- годишният бразилец Андерсон Куейроз започва да се занимава с ММА през далечната 2002, като до онзи момент тренира джудо. Две години по-късно, през 2004 г, започва да изучава тънкостите на жиу-житцу, а през 2008 прави своя дебют при професионалистите в ММА. От онзи момент нататък, той отдава целия си живот на смесените бойни изкуства. В момента , Куейроз, живее в Абу Даби и умело разпределя времето си между сериозни тренировки, семейството и завършване на образованието си. Професионалната му статистика е 20-8-0.

Идвайки в България, той трябва да си дава сметка , че се изправя срещу един от най-успешните български ММА звезди – Георги Валентинов.

Вижте също: Георги Валентинов - ММА в кръвта и сърцето

Още от ранна детска възраст, Валентинов тренира таекуон-до и притежава черен колан първи дан. В кариерата си има силни участия както в България, така и в чужбина, в турнири като MAX FIGHT, Real Pain Challenge, ACB, Grand Fight Arena и EFM SHOW . В професионалния ММА, има записани 21 победи и 6 загуби. Георги е и двукратен шампион по бокс за 2015 и 2016 година.

В момента той е в Швеция, където протича финала на подготвителния му лагер заедно с този на UFC боеца Хамзат Чимаев.


Георги Валентинов е събрал много енергия и обещава да подари на родната публика един изключително силен двубой, зареден с много адреналин!


Билетите за EFM Show 2 са вече в продажба и могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim.


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес