Зареждане

Georges St-Pierre: Винаги съм във форма, но битките приключиха за мен

Georges St-Pierre: Винаги съм във форма, но битките приключиха за мен
Публикувано на: Август 4, 2019 в 10:12 ч
Легендата Georges St-Pierre обяви официално, че се оттегля от ММА по-рано тази година, но преди дни отново започна да говори за битка с Khabib Nurmagomedov. "Rush" имаше голямо желание да се тества срещу Khabib, но от UFC му отказаха и това беше в основата на оттеглянето на бившия шампион в две категории.

Georges беше в ъгъла на Nasrat Haqparast, който се би на събитието в Ню Джърси и ги зарадва с победа. След битката на Nasrat, Georges St-Pierre даде интервю и сподели, че е приключил със своята състезателна кариера:


Оттеглянето от спорта беше планирано и аз наистина исках да го направя. UFC бяха категорични, че имат други планове за Khabib и това е истината. Вече обърнах тази страница. Няма как да стоя и да чакам такава битка, защото имам и други планове в живота. Вече не искам да съм на-добрия в света. 

Преди го исках, но сега вече не е така. Имам семейство, приятели и много важни неща, които да правя. Имам си други проекти. Аз постоянно тренирам, винаги съм в добра форма и винаги ще бъда. За мен битките са глава от моя живот, която вече приключи. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес