Зареждане

Georges St-Pierre стана боклукчия за един ден

Georges St-Pierre стана боклукчия за един ден
Публикувано на: Септември 10, 2019 в 04:00 ч
Качил: DoloR
Легендарният бивш шампион в две категории Georges St-Pierre се радва на живота извън клетката. Той обяви своето оттегляне от ММА в началото на годината, след като не успя да си уреди битка с Khabib Nurmagomedov. Georges реши да участва в кампанията на "ROYER", които са канадска фирма за производство на обувки.

Те искат да покажат, че всички професии са важни и заслужават нашето уважение. За тази цел те са убедили легендарния боец да се превъплати в боклукчия за един ден. "Rush" е доволен от своето участие в проекта и сподели, че не трябва да забравяме откъде сме тръгнали:


За мен беше голяма чест да участвам в този проект на ROYER. Върнах се във времената, в които животът ми не беше толкова лесен. Не забравяйте откъде сте тръгнали и не губете поглед от посоката си в бъдеще. 


В момента GSP се радва на почивката, но определено остави вратичка за завръщане и битка с Khabib Nurmagomedov. Миналия уикенд "The Eagle" защити титлата си и увеличи статистиката си на 28-0 в клетката, което със сигурност ще привлече отново вниманието на GSP и битката между двамата е възможна.



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес