Зареждане

Гегард Мусаси участвал в 'брутални' преговори с UFC

Гегард Мусаси участвал в 'брутални' преговори с UFC
Публикувано на: Март 15, 2022 в 02:00 ч
Миналия месец Гегард Мусаси продължи да показва, че е един от най-добрите бойци на планетата. Звездата на Bellator защити титлата си в средна категория с победа над Остин Вандерфорд в Ирландия. С тази победа той навлезе в серия от 4 поредни победи и вече е с рекорд 49-7-2 в ММА.

Мусаси иска да се пробва в бокса и разкри, че му остават пет двубоя от договора му с Bellator. Той не се вижда в MMA, след като тези 5 битки приключат. В интервю за CBS Sports Мусаси реши да говори за бъдещето си, както и за премеждията, които срещна в UFC.

Ето какво каза живата легенда:

"Мисля, че заслужавам битки в бокса. Мога да имам изисквания заради всичко, което постигнах. Искам да направя боксов мач, защото знам, че мога да спечеля. Не говоря глупости. 

Андерсон Силва, бих го изял жив в бокса. Не го предизвиквам в ММА битка, защото той е свършен. Възрастта му е доста за ММА, но боксът е повече забавление. 

Когато бях в UFC, тогава искаха да ми насрочат среща с Жакаре Соуса. На мен ми предложиха много по-малко пари за този бой. Аз им казах, че няма да приема такава глупост. 

В миналото ми предлагаха договори и казваха, че трябва да подпиша, или да си тръгна. UFC могат да бъдат трудни в преговорите.  

Хората си мислят, че всичко е целувки и прегръдки. Повярвайте ми, хората в UFC могат да бъдат брутални. 

Ако имат нужда от теб, Дейна Уайт ще ти се обади. Ако нямат нужда от теб, тогава ще разбереш на Sherdog, че си освободен."

Ще успее ли Мусаси да постигне успех в бокса ?





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес