Зареждане

Gegard Mousasi: Подозирах, че TJ Dillashaw взима допинг от дълги години

Gegard Mousasi: Подозирах, че TJ Dillashaw взима допинг от дълги години
Публикувано на: Юни 17, 2019 в 09:15 ч
Gegard Mousasi не е изненадан от това, че бившият шампион в категория петел TJ Dillashaw беше хванат от USADA и получи 2 години наказание, защото се провали на допинг тест. Преди няколко дни TJ беше напълно откровен и в своето първо интервю след скандала разказа историята с провала на теста. Сега Dillashaw е аут за следващите 2 години, а Gegard Mousasi споделя, че винаги го е подозирал:


Такава е глупостта на бойците, които знаят, че ще бъдат тествани, но въпреки това го правят. Това показва колко отчаяни са всъщност и е показател за това, че те са го правили и преди. Те чувстват, че не могат да се справят, ако не вземат допинг. От дълго време подозирах, че T.J. Dillashaw взима стероиди. Той го правеше и след като USADA се появиха. 

Първите няколко пъти той им се измъкна, но в крайна сметка го хванаха. Нямам какво да кажа на такива хора. Когато спечелиш битка, то ти заслужаваш победата. Когато обаче я спечелиш и си бил на стероиди, то това е ограбване на другия боец. Така го виждам аз. Правилата казват, че не трябва да ползваш стероиди. Трябва да има големи наказания за такива хора.
0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес