Зареждане

Gegard Mousasi: Подозирах, че TJ Dillashaw взима допинг от дълги години

Gegard Mousasi: Подозирах, че TJ Dillashaw взима допинг от дълги години
Публикувано на: Юни 17, 2019 в 09:15 ч
Gegard Mousasi не е изненадан от това, че бившият шампион в категория петел TJ Dillashaw беше хванат от USADA и получи 2 години наказание, защото се провали на допинг тест. Преди няколко дни TJ беше напълно откровен и в своето първо интервю след скандала разказа историята с провала на теста. Сега Dillashaw е аут за следващите 2 години, а Gegard Mousasi споделя, че винаги го е подозирал:


Такава е глупостта на бойците, които знаят, че ще бъдат тествани, но въпреки това го правят. Това показва колко отчаяни са всъщност и е показател за това, че те са го правили и преди. Те чувстват, че не могат да се справят, ако не вземат допинг. От дълго време подозирах, че T.J. Dillashaw взима стероиди. Той го правеше и след като USADA се появиха. 

Първите няколко пъти той им се измъкна, но в крайна сметка го хванаха. Нямам какво да кажа на такива хора. Когато спечелиш битка, то ти заслужаваш победата. Когато обаче я спечелиш и си бил на стероиди, то това е ограбване на другия боец. Така го виждам аз. Правилата казват, че не трябва да ползваш стероиди. Трябва да има големи наказания за такива хора.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес