Зареждане

TJ Dillashaw: Взех допинг, защото исках да съм най-добрият

TJ Dillashaw: Взех допинг, защото исках да съм най-добрият
Публикувано на: Юни 15, 2019 в 11:04 ч
Много хора смятаха, че TJ Dillashaw е най-добрият боец в историята на категория петел. Той държеше титлата в категорията и реши да слезе в категория муха, за да се бие с Henry Cejudo и да стане двоен шампион. Всичко обаче се обърка за него и той загуби с нокаут за 32 секунди. Това обаче далеч не беше най-големия проблем, защото няколко месеца след битката стана ясно, че той се провалил на допинг тест и това му донесе 2 години наказание от USADA. Dillashaw си призна, че е измамил и след дълго време мълчание реши отново да поговори за провала на допинг теста и какво го е тласнало към използването на забранени вещества:


Скрих се от всички и не давах интервюта. Имаше неща, които исках да кажа, но не го направих, защото не искам да си търся оправдания. Като за начало - аз измамих. Не искам да избягвам това и си признах пред USADA , когато дойдоха. Не исках да си намирам оправдания. Признах си, че съм го направил и знаех, че ще дойде време, в което да говоря за това. Много исках да направя нещо, което не е правено преди. Не става въпрос за това да си двоен шампион. Очевидно е, че исках повече от това. 

Исках да съм най-добрия в света. Трябваше да сваля тези килограми. Аз съм едър за категория петел и трябваше да сваля от 61 кг. до 56.5 кг. Мислех си, че ще бъде лесно, защото свалянето на килограми не ми е било проблем. Дадох всичко от себе си, но последните няколко седмици преди битката тялото ми започна да отказва. Започнах да чувствам голяма умора и не исках да ставам сутрин, за да тренирам. Започнах да се сривам. 

Реших,че трябва да взема нещо, което не трябва да взимам и не е позволено. Това вещество се нарича Procrit. Това щеше да ми помогне да сваля килограмите и да бъда себе си. Направих го, не защото съм луд, а просто не знаех дали ще мога да приема битката, ако продължавах така. Да, измамих и ме хванаха, което е тежко. Трудно е да не мразиш себе си в такава ситуация. Тежко е.
0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес