Зареждане

Gastelum: Whittaker ме отбягва, а Weidman се е объркал

Gastelum: Whittaker ме отбягва, а Weidman се е объркал
Публикувано на: Юли 4, 2018 в 10:10 ч

От отбора на "The Reaper" наскоро споделиха, че Whittaker се очаква да се завърне през есента и вече се готви да защитава срещу бившия шампион Chris Weidman.

"Chris Weidman мисли, че трябва да ми отнеме шанса за титлата? Бях 9-ти, когато се бихме. Той тъкмо беше в серия от три поредни загуи. Откакто се бихме, аз се изправих срещу двама от топ 5, двама бивши шампиони. Не знам защо си мисли, че го заслужава." - коментира Gastelum.

Weidman надви Gastelum със събмишън преди около година, но от тогава не се е състезавал. В отсъствието си шампионът от TUF 17 отбеляза последователни победи срещу Michael Bisping и Ronaldo Souza.

Като може би и това е причината Whittaker да не иска да се бие с него.

"Знам, че му е предлагано два пъти да се бие с мен, но той все отказва. И сигурно си има добра причина. Ще му създам проблеми, ако влезем заедно в октагона и той е запознат с това. Мисля, че ще съм отвратителен противник за него."

Whittaker си счупи ръката във втората поредна защита срещу Yoel Romero на UFC 225 миналия месец. Ако 2-рият в класацията Luke Rockhold реши да се прехвърли в полутежка категория, от UFC ще трябва да избират между 3-тия - Weidman, и 4-тия - Gastelum.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес