Зареждане

Гарбрандт: Дилашоу обърка схемите и USADA го спипаха

Гарбрандт: Дилашоу обърка схемите и USADA го спипаха
Публикувано на: Февруари 2, 2021 в 04:00 ч
Бившият шампион в категория петел Коди Гарбрандт отново реши да коментира своя върл враг Ти Джей Дилашоу. Двамата направиха две битки преди години и в двете Дилашоу успя да нокаутира своя бивш най-добър приятел. Тогава Коди сподели, че Ти Джей използвал забранени вещества, но никой не му повярва. Шест месеца след втората им битка Дилашоу слезе в категория муха, за да търси втора титла.

Той загуби от Хенри Сехудо с нокаут за 32 секунди. Това обаче не беше най-лошото, защото той се провали на допигн тест и получи 2 години наказание от USADA. Миналия месец неговото наказание изтече, а Гарбрандт има теория за неговия провал. Ето какво сподели Коди за Дилашоу:

Мисля, че Ти Джей Дилашоу трябваше да е честен със себе си. Той излезе, призна си, след което се извини, а това беше стъпка в правилната посока. Всъщност той не каза, че е използвал EPO. Той сподели, че нещо се е объркало в свалянето на килограми. 

Ти Джей се държа така, сякаш за първи път се натъква на EPO в кариерата си. Причината, поради която го хванаха е, че реши да слезе в категория муха. Дилашоу щеше да използва различни добавки и тренировки. Сваля килограми за по-лека категория и не е наясно какво се изисква, за да изчисти своя организъм. 

Той трябваше да свали 4 килограма и заради това го хванаха. Тъй като той не си е направил математическите или научни изчисления. Може би неговия лекар или неговия екип, или дори самият той е администрирал употребата на EPO. Дилашоу е умен човек, но сбърка. 

Наказанието на Дилашоу изтече и той вече може да се върне в UFC.


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес