Зареждане

Фюри е готов: След като победя Уайлдър, идва ред на Стипе Миочич

Фюри е готов: След като победя Уайлдър, идва ред на Стипе Миочич
Публикувано на: Ноември 13, 2019 в 09:16 ч
Боксьорът Тайсън Фюри се е развихрил тотално в бокса, в кеча, а отскоро и има апетит към ММА. Англичанинът сподели, че е готов да се пробва в ММА двубой, трениран от Конър Макгрегър, а наскоро направи и обща тренировка с боеца от UFC Дарън Тил.
 
Вижте също: Tyson Fury проведе първа ММА тренировка с Darren Till

Мераците на Фюри не останаха извън полезрението на шампиона Стипе Миочич, който изяви желание да се бие с Фюри.

А устатият англичанин изобщо не се поколеба да приеме предизвикателството в боксов мач.

"Стипе каза, че иска да се боксира с мен - това ще бъде със сигурност интересен двубой. След като победя Уайлдър ще се бия със Стипе в боксов мач, ако той наистина иска. Ще бъде страхотен двубой като Мейуедър срещу Макгрегър.

Готов съм на тази битка, така че нека той ми звънне и да поговорим. Изходът ще е един и същ, независимо кой се изправи срещу мен - ще бъде премазан.

Тренировката ми с Дарън Тил беше вълнуваща и направо нажежихме залата. Той ме прекара през една наистина тежка тренировка и беше много добре."

Колкото и апетитен да е този двубой, толкова е и труден за организиране. Първо двамата трябва да се разберат в ММА или бокса могат да се срещнат, а след това да се намери начин Top Rank и UFC да се сработят, което може и да не се окаже такава пречка, тъй като и двете страни работят с ESPN.

Ако тази битка се случи, кой според вас ще е победителят?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес