Зареждане

Фьодор не подкрепя бой между Хасбула и Абдурозик

Фьодор не подкрепя бой между Хасбула и Абдурозик
Публикувано на: Юни 10, 2021 в 00:00 ч
Легендарният Фьодор Емеляненко не е фен на битки от вида фрийк шоу. 44-годишният руснак не иска да гледа битка между джуджетата Хасбула Магомедов и Абдурозик.

Двамата направиха пресконференция, която беше водена от чеченският влогър Асхаб Тамаев. Само за няколко дни двата дребосъка запалиха ММА обществото и привлякоха вниманието на много хора.

Фьодор не иска да гледа това, както не иска да гледа и битка между неговият брат Александър и певецът Джиган. Ето какво е мнението на Фьодор за евентуални сблъсъци между тези нестандартни съперници:

Не мисля нищо по този въпрос за битката между Александър и Джиган. Не съм фен на Джиган. Певецът трябва да се изявява на сцената, а боецът трябва да се бие с бойците.

Честно казано, аз съм против такива битки като тази между Хасбула и Абдурозик. Имаше времена, в които ставаха такива битки, но сега ММА е спорт с правила и свое лице.

 Когато работех в министерството имаше много искания за подкрепа на такива събития. Аз съм за правилата на спорта изписани в министерството на спорта.

Вие подкрепяте ли такъв вид фрийк шоу ?

0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес