Зареждане

Фьодор иска да се оттегли от ММА след реванш с Бейдър

Фьодор иска да се оттегли от ММА след реванш с Бейдър
Публикувано на: Януари 2, 2022 в 02:00 ч
Легендата Фьодор Емеляненко казва, че иска да отмъсти за последната загуба в кариерата си. Той иска да влезе в клетката за последен път в руската столица следващото лято. Съществува вероятност той да сложи край на легендарната си кариера като шампион на Bellator в тежка категория.

45-годишната икона в ММА губи само 2 пъти в последните 10 години. Има една загуба обаче, която все още не му излиза от главата и тя е тази от Райън Бейдър във финала на турнира в тежка категория през януари 2019 година.

Тогава Емеляненко загуби с нокаут за 35 секунди и се раздели със серия от 2 поредни победи. В края на следващия месец Бейдър залага титлата си в тежка категория в бой с Валентин Молдавски, който е студент на Емеляненко.

Вадим Немков, друг студент на Фьодор вече отне титлата в полутежка категория от Бейдър. Скот Кокър разкри, че Фьодор иска реванш с Бейдър, ако Райън успее да се справи с Молдавски.

В интервю за медията MMA Junkie Кокър каза още по темата:

Фьодор Емеляненко поиска да направи реванш с Райън Бейдър, ако той победи Валентин Молдавски. Това поиска от мен. Аз му казах, че ще му дам други възможности в края на януари. 

Нека първо видим какво ще се случи в боя между Бейдър и Молдавски. Тогава ще вземем бизнес решение. Фьодор се съгласи с мен.

Има ли нужното в себе си Фьодор, за да се справи с Бейдър във втора битка ?







Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес