Зареждане

Фьодор Емеляненко: Важна е човещината, а не парите

Фьодор Емеляненко: Важна е човещината, а не парите
Публикувано на: Януари 27, 2022 в 05:30 ч
Голямата ММА легенда Фьодор Емеляненко не съжалява, че е изпуснал големите пари в UFC. 45-годишния руснак все още се състезава и се очаква тази година да направи последната си битка в ММА. Последният император за последно се би в края на октомври 2021 година.

Той успя да нокаутира Тимъти Джонсън за по-малко от 2 минути и навлезе в серия от 2 поредни победи. Фьодор печели 4 от последните си 5 битки под банера на Bellator.

Наскоро Фьодор даде интервю за канала Ushatayka: Sport-Express в YouTube и отново реши да говори за UFC. Ето какво каза Емеляненко:

Обясних защо не сме подписали договор. По онова време имах договор със Strikeforce. Изобщо не разбрах защо беше необходима тази среща, но те я искаха в UFC. Самият Дейна Уайт настоя за това. Срещнахме се и си поговорихме. Зададох им конткретен въпрос. 

Aз имах договор с друга лига - как да се бия за UFC ? Какито и пари да бяха ми предложили, то нямаше как да приема, защото Strikeforce щяха да ме съдят. Ситуацията щеше да е такава като тази с Витали Минаков. Основното нещо е да останеш човек във всяка ситуация и във всяка позиция в живота. 

Отново повтарям, че ако oт UFC искаха, тогава щях да се бия за тях. UFC показа характер, но тогава вече не можех да се бия и не исках. Не можете да замените човешките отношения за пари.

Прав ли е Фьодор за парите и човещината ?

0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес