Зареждане

Фьодор Емеляненко разкри как ще победи Франсис Нгану

Фьодор Емеляненко разкри как ще победи Франсис Нгану
Публикувано на: Септември 23, 2021 в 17:00 ч
Легендата Фьодор Емеляненко вярва, че Франсис Нгану е най-добрият в момента. 44-годишния ветеран от Русия е считан за един от най-великите в историята на тежка категория. "The Last Emperor" успя да направи нещо в тежка категория, което никога няма да бъде повторено.

Цели 10 години той беше на върха и мачкаше всички. Емеляненко навърза серия от близо 30 поредни победи. Серията на Фьодор приключи през 2010 година, след като Фабрисио Вердум го събмитна за 69 секунди.

Последваха още загуби, след които Фьодор записа няколко победи и спря с ММА за 3 години. Към днешна дата той се готви за битка в края на следващия месец в родината си. Тази битка ще е в Москва срещу Тимъти Джонсън и вероятно ще е последна за него в ММА.

В интервю за руските медии Емеляненко поговори за Нгану и сподели следното за битка с него:

Ако Франсис Нгану е шампион на UFC, тогава в момента вероятно е най-добрият. В днешно време много рядко се правят битки за титлата в тежка категория. 

По мое време ние правихме битки по-често и даже в една и съща вечер. Шампиона тогава се биеше често. В битка с Франсис Нгану не е нужно да си мерите силите и да влизате в размяна на удари. 

Трябва да пренесеш битката на земята и да работиш усилено там.

Играта на земя ли е слабото звено на Нгану ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес