Зареждане

Фьодор Емеляненко: Не искам да се бия с мои сънародници

Фьодор Емеляненко: Не искам да се бия с мои сънародници
Публикувано на: Ноември 23, 2020 в 13:00 ч
Легендарният Фьодор Емеляненко не иска да се бие с бойци от своята родина. 44-годишния руснак отхвърли възможността да премери сили с Витали Минаков и Сергей Харитонов, които също се бият под банера на Bellator. Последния император споделя, че в своя договор има условие, което е да не прави битки със сънародниците си.

Фьодор не се е бил тази година и в последната си битка нокаутира Куинтън Джаксън в края на 2019 година. Той записа 3 победи с нокаут в Bellator и 2 загуби с нокаут. Все още не сме виждали негова битка под банера на организацията, която да продължи повече от 3 минути. В интервю за руските медии Фьодор разкри, че има интерес за реванш с Бейдър и Митрион. Ето какво още каза той:

Имам условие , което е да не се бия с руски бойци. Хората в Bellator са наясно. Това беше моето състояние при подписването на договора. Те знаят за моето желание и няма опция за битки с Минаков и Харитонов. Не съм бил болен от COVID-19, но имам антитела. По това време тренирах с пълна сила, бягах, не помня никакви промени в състоянието си. 

ММА вече придоби своята популярност. Има събития, има професионални организации. Нашите момчета се борят в топ промоции. Не мисля, че ММА ще загуби популярност от оттеглянето на Хабиб Нурмагомедов. Скот Кокър има интерес за реванш между мен и Райън Бейдър. Искам да отмъстя и на Митрион.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес