Зареждане

Фьодор e шокиран от това, че руснаци бягат от мобилизация

Фьодор e шокиран от това, че руснаци бягат от мобилизация
Публикувано на: Октомври 3, 2022 в 16:00 ч
Фьодор Емеляненко е шокиран от новините, че руснаци бягат от мобилизацията в Русия.

Миналия месец стана ясно, че Владимир Путин обявява частична мобилизация в Русия. Той има нужда от хора, които да подпомагат армията във войната с Украйна. Владимир Минеев и Николай Валуев вече получиха призовки. Не бяха малко мъжете в Русия, които решиха да избягат от страната, за да не се бият.

Голямата руска ММА легенда сподели, че все още никой от неговите близки не е получил призовка. "Последният император" разкри, че всички от неговите съотборници чакат.

„Някой от моя екип получи ли призовки ? Не, момчетата все още нямат призовка, но всички чакат. Ще видим какво ще стане по-нататък. Засега момчетата имат договори. Живеем за днес, всички се подготвяме.

В моята среда има различни настроения, хората имат различни мисли, възникват въпроси. 

Но за мен лично беше голямо откритие и лек шок, когато четеш новините у нас и разбираш, че хората бягат от службата.”, каза Фьодор пред Okko Sport.

Към днешна дата Фьодор е на 46 години. Той също може да получи призовка като Николай Валуев, който е 49-годишен. Фьодор планира да се завърне в началото на 2023 година, за да мери сили с Райън Бейдър.


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес