Зареждане

Франсис Нгану: От гората стигнах до UFC

Франсис Нгану: От гората стигнах до UFC
Публикувано на: Октомври 9, 2020 в 01:00 ч
Историята на Франсис Нгану е една от най-вдъхновяващите в бойните спортове. Животът на 34-годишния боец от Камерун повече наподобява да филм и вероятно някой ден ще бъде направен филм за него. "The Predator" е оцелявал на ръба в своето детство и работил в каменната кариера, за да оцеляват с неговото семейство.

Неговите родители се разделят, когато Франсис е на 6-годишна възраст, а на 12 години той вече работи в кариерата за камъни. Много банди се опитват да го привлекат към престъпния начин на живот, но той не иска да е като баща си, който бил известен с криминалните си прояви. На 22-годишна възраст Франсис започва да тренира бокс и мечтае за кариера на ринга, но спира тренировките заради болест.

Вижте още - Историята на Франсис Нгану: От бездомник до най-голямото страшилище в ММА​​​

Четири години по-късно той решава да напусне Камерун и тръгва на дълго пътешествие към Европа, в което даже престоява 2 месеца в ареста. Франсис успява да стигне във Франция, където живее по улиците. Съдбата му се усмихва и той среща Дидие Кармон, който го приема в залата си и го тренира безплатно.

Останалото е история и днес Нгану е с рекорд 15-3 в ММА, като всички победи са с приключване. Той е един от най-страховитите бойци в тежка категория и се слави с тежките си ръце. Нгану е в серия от 4 поредни победи с нокаут и очаква нов шанс за златото в UFC. В своя акаунт в социалните мрежи той пусна снимка, на която написа, че от горите на Камерун е стигнал от UFC.

От гората стигнах до клетката в UFC.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес