Зареждане

Франсис Нгану: Нокаутирам Ган за по-малко от 2 рунда

Франсис Нгану: Нокаутирам Ган за по-малко от 2 рунда
Публикувано на: Януари 15, 2022 в 04:00 ч
Франсис Нгану вярва, че ще успее да нокаутира Сирил Ган за по-малко от два рунда. Двамата бивши съотборници ще обединяват титлите в тежка категория на UFC 270, което ще се проведе следващия уикенд в Калифорния.

Нгану е в серия от 5 поредни победи с нокаут и печели с приключване всяка своя победа. Неговите 3 загуби са след съдийско решение. Ган от своя страна е непобеден и има 10 поредни победи в статистиката си.

"The Predator" споделя, че познава много добре Ган и той не бил чак толкова корав. Франсис не вижда как битката ще стигне до решение. В интервю за TMZ Нгану сподели още:

Двамата със Сирил Ган тренирахме заедно през януари 2019 година. Това беше преди битката ми с Кейн Веласкес. Двамата не сме тренирали много, защото бях там само за месец. Тренирали сме, но не 10 пъти. Не мога да кажа, че сме тренирали заедно дълго време. 

Ган се движи много добре за боец от тежка категория, което е впечатляващо. Още от самото начало знам това. Това обаче е бойния бизнес, а не карате. Важно е да нокаутираш своя опонент и да го приключиш. Определено ще търся нокаута. Аз съм създаден за нокаута, без дори да го търся. 

Няма да търся усилено нокаута, но не виждам как срещата ни ще приключи без да го нокаутирам. Може да го нокаутирам за по-малко от 2 рунда. Аз го познавам много добре и той не е толкова корав. Той не може да носи на бой колкото Стипе Миочич. Не мисля, че Ган ще има шанс да се измъкне, когато скъсим дистанцията.  

Кой ще спечели ?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес