Зареждане

Франсис Нгану: Битката с Джон Джоунс може да се случи

Франсис Нгану: Битката с Джон Джоунс може да се случи
Публикувано на: Септември 27, 2023 в 02:00 ч
Сблъсък между Франсис Нгану и Джон Джоунс се откроява като едно от най-значимите събития в историята на UFC, което можеше да се случи през последните три години. Бившият шампион в тежка категория все още остава невъзмутим в търсенето на този голям мач.

За съжаление Нгану вече не е част от UFC и битката изглежда невъзможна. Наскоро Франсис изрази непоклатимото си желание да се изправи срещу настоящия шампион на UFC в тежка категория. Той дори предложи двамата да премерят сили в двубой без титла.

За целта UFC ще трябва да се разберат с PFL, които дават зелена светлина на Нгану за тази битка.

„Не се тревожа за титла. Златото не е това, за което се притеснявам. Искам битка срещу Джон Джоунс. Искам това предизвикателство и няма да ме интересува, ако беше битка без титла. Нямам нужда от титла в UFC. Тази битка с Джоунс е по-голяма от титла. 

Възможна е битката с Джоунс, но UFC трябва да преговарят с PFL. Хората от PFL са съгласни за това. Може би това ще бъде специална битка, специален колан или нещо подобно. Не знам.", каза Нгану

Всички погледи са насочени към Нгану, защото той излиза на боксовия ринг с Тайсън Фюри следващия месец. Резултатът от този двубой може потенциално да повлияе на позицията на UFC относно партньорство с PFL за бой Джоунс - Нгану.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес