Зареждане

Frankie Edgar: Сърцето ми е разбито след загубата

Frankie Edgar: Сърцето ми е разбито след загубата
Публикувано на: Юли 28, 2019 в 20:55 ч
Бъдещият член на Залата на славата на UFC, Frankie Edgar за пореден път се провали в това да стане шампион в категория перо. Edgar сподели клетката с Max Holloway и даде всичко от себе си, но шампиона беше на високо ниво и не даде шансове на Frankie. За трети път Frankie не успява да вдигне златото в категория перо и това най-вероятно беше последен шанс за него предвид, че той вече е на 37 години. Няма съмнение в това, че той е един от най-сърцатите бойци в ММА и не се предаде до самия край. След тази загуба Frankie е с разбито сърце, но горд с представянето си:


Сърцето ми е разбито. Трудно е да искаш нещо много силно, а да не го получиш. Много път съм бил близо до титлата. Ядосан съм и малко разочарован, но се гордея с моето представяне. Ядосан съм, защото разочаровах моя екип. Знам, че са горди с мен, но аз искам да ги радвам с победи, защото те жертват много. 

Мисля, че спечелих няколко рунда и моя екип го мислят и трябва да гледаме записи. Това няма значение, защото не беше достатъчно. Нещата са такива, каквито са. Губил съм и преди, но това няма да ме дърпа назад. 



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес