Зареждане

Франки Едгар записа трудна победа над Педро Муньос

Франки Едгар записа трудна победа над Педро Муньос
Публикувано на: Август 23, 2020 в 06:31 ч
Бившият шампион в лека категория Франки Едгар записа успешен дебют в категория петел. "The Answer" се изправи срещу Педро Муньос в главната битка на UFC on ESPN 15, което се проведе по-рано днес в института на UFC в Лас Вегас. В началото на битката Педро вкара силен ритник на Едгар, с който наруши неговия баланс. Франки му върна услугата и от своя страна отбеляза здрави попадения. Франки вкарваше джабове на Муньос, който не му остана длъжен в първия рунд. Във втория тежките размени продължиха и Франки успя да отвори аркада над окото на своя съперник.

В този рунд Едгар започна да намира целта със здрави попадения и отбеляза събаряне. В началото на третия рунд Франки вкара мощен ляв в главата на своя съперник. Педро му отвърна с ритници, удари и коляно в тялото. Франки забави темпото заради ритниците, но продължи да бъде опасен със своите атаки. В края на рунда Педро го наказа с джабове. В четвъртия рунд Едгар започна да разчита на комбинации, а Муньос на джабове и ритници. В този рунд Педро вкара тежък десен на Едгар, който някак си успя да го поеме.

Всичките рундове бяха доста равностойни и двамата откриха петия рунд с размени на удари, за да впечатлят съдиите. Франки успя да вкара добри десни попадения и избягваше атаките на своя съперник. Франки вкара тежък десен на Педро, който го пое и продължи боя. Така срещата им стигна до съдийско решение, което беше раздвоено в полза на Франки Едгар - (48–47, 46–49, 48–47). С тази победа Едгар прекъсна серия от 2 поредни загуби. Педро от своя страна навлезе в серия от 2 поредни загуби.






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес