Зареждане

Frank Mir смята, че Fedor Emelianenko все още е изключително опасен

Frank Mir смята, че Fedor Emelianenko все още е изключително опасен
Публикувано на: Ноември 22, 2017 в 15:00 ч
 
 Догодина предстои да станем свидетели на турнира в тежка категория на Bellator. Тогава бившият шампион на UFC Frank Mir ще се изправи срещу легендарния Fedor Emelianenko. И въпреки че отдавна не е на ръба и търпи някои загуби, Frank Mir смята, че Fedor си е все толкова опасен.
 
"Мисля, че Fedor си е все още изключително опасен. Всичко си прави както преди. Видяхте колко бързо удари Matt Mitrione. Разликата е, че всички други са задобряли. Ако Matt Mitrione се биеше преди 10 години в Pride, най-вероятно щеше да бъде сред най-добрите, съдейки по настоящите му умения. Преди състезателите бяха или добри боксьори, или добри борци, например. Нямаше особено много, които да са добри във всичко. Fedor е един от тях. Той е добър навсякъде. Сега трябва да се справя с факта, че всички останали също се развиват всестранно."
 
"Малко са топ ММА бойците, за които може да се каже, че не могат да се борят или че не са добри в стойка. Вече не си служим с подобни описания. Всеки е в различна форма, с различна нагласа, минало, характер. Също като в бокса, всеки се бие по различен начин, дори и да практикуваме един и същ спорт. Грешка би било да подценяваме Fedor. Все още държи ниво, просто вече не е светлинни години пред останалите."
 
Frank Mir споделя ерата на Fedor, но едва сега ще можем да видим за пръв път двамата заедно в двубой.
 

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес