Зареждане

Frank Mir иска да съди USADA

Frank Mir иска да съди USADA
Публикувано на: Март 8, 2019 в 08:30 ч
Frank Mir обмисля да заведе дело срещу USADA. Toй не е доволен от това, че USADA оправдава Jon Jones и му позволи да се бие. Двамата бойци в миналото се провалиха на допинг тест и дадоха положителни проби за туринабол. Mir обаче не е доволен, защото по негово време USADA не обърнали внимание на този пулсиращ ефект, с който оправдават положителните проби на Jones:



През пролетта на 2016 година в дома ми бяха хора от USADA, които ми казаха, че туринабола, който откриха в моя организъм е бил погълнат преди няколко месеца. Тогава аз категорично обявих, че съм невинен. Попитаха ме дали бихме могли да тестваме всички добавки, които съм взимал, но това беше невъзможно и ненужно. 

Искам да съдя USADA, защото ми казаха какво уж се случва, но не предприеха действия, за да разберат какво точно се случва. Искам да кажа, че те са учени, те трябва да знаят по-добре какво използват и какво трябва да правят. 

UFC също правят мръсни номера. Те имат информация и когато си наказан, не ти позволяват да се биеш на друго място. Не съм доволен от тях. Държат те под договор, а след като изтече наказанието ти пращат писмо, че си освободен. Хубаво е, че USADA помага на Jones, но аз загубих милиони.








Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес