Зареждане

Frank Mir: Брадичката на Fedor вече е слаба

Frank Mir: Брадичката на Fedor вече е слаба
Публикувано на: Април 24, 2018 в 14:26 ч
Източник: mmanews.com
Изпратено от: DoloR
Frank Mir (18-11 MMA, 0-0 BMMA) излиза срещу Emelianenko (36-5 MMA, 0-1 BMMA) на Bellator 198 тази събота в битка от турнира в тежка категория. Mir e легенда и бивш шампион на UFC и се смята за фаворит в срещата, а и в турнира:

"Мисля, че определено съм фаворит и то в тежка категория. Бойците, които се качиха при нас от полутежка категория нямат силата, за да се справят с мен. Моите умения по бразилско джиуджитсу са голям проблем за всички и едва ли ще се справи с тях боец от полутежка категория. В стойка съм много добър и имам най-много победи с нокаут или събмишън от всеки в тежка категория на UFC. Силата ми е огромна и имам шанс да стана още по-голяма легенда. Никой не може да се похвали, че е бил шампион в тежка категория в UFC и Bellator.

В момента брадичката на Fedor е много по-слаба, но инстинкта на убиец все още го има. Той осъзнава, че трябва да ме удари преди аз да го изпреваря. И двамата сме опасни и няма да се разиграваме - който първи получи възможност, той ще приключи срещата.

Няма да изкараме всички 15 минути и мисля, че ще го нокаутирам."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес