Зареждане

Frank Lester: Jon Jones тренира само напушен до козирката

Frank Lester: Jon Jones тренира само напушен до козирката
Публикувано на: Октомври 4, 2019 в 05:00 ч
Frank Lester обяви война на Jon Jones, който не му платил обещаната сума от битката му с Thiago Santos. Преди няколко дни бившия треньор на Jones изригна в социалните мрежи срещу "Bones" и сподели, че той му дължи $13,000, които отказва да плати и заради тях уволнил треньора си по кикбокс.

Lester вече не е част от Jackson-Winkeljohn Academy и реши да си отвори устата и да сподели интересни неща от кухнята. Той твърди, че шампиона в полутежка категория винаги тренира напушен до козирката и принуждавал своите треньори също да пушат:


Jones обича да навлиза в ритъм. Преди всяка тренировка той събира всички треньори, пуска музика на Bob Marley и запалва джойнт. Greg Jackson и Winkeljohn не са част от това. Jones определено харесва това. Всички се качваме в неговата кола, обикаляме и пушим, а след това се връщаме в залата. 

Започваме да тренираме и винаги се молим. Кара ни да се молим и да казваме следното "Боже, благодарим ти за животите ни, дари ни с добра тренировка, дари ни с енергия и мъдрост, за да помогнем на Jones да спечели следващата си битка". 

След това тренираме здраво. Jones тренира само напушен. Всъщност не просто напушен, а напушен до козирката. Не ми харесваха тези неща, но той ме караше да го правя постоянно. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес