Зареждане

Frank Lester: Jon Jones не ми плати и ме уволни

Frank Lester: Jon Jones не ми плати и ме уволни
Публикувано на: Октомври 1, 2019 в 10:29 ч
Frank Lester, който дълго време беше треньор по кикбокс в известната зала Jackson-Winkeljohn Academy обяви война на Jon Jones и Mike Winkeljohn и сподели в социалните мрежи, че двамата го прецакали. Lester твърди, че Jones му дължи $13,000 от последната защита на титлата си срещу Santos и нарочно го уволнил, защото двамата започнали да спорят за парите. Ето какво още каза Lester в социалните мрежи за отношенията им и парите:


Смених 3 къщи и бях прецакан от най-добрия отбор в света Jackson Wink MMA и най-добрият боец Jon Jones. Той ми дължи $13,000 от последната защита на титлата си. Най-накрая намерих голяма къща, която да побере моите деца Jordan, Braden и моята съпруга, с която чакаме още едно дете. Свърших си работата и всички, които са запознати с това го знаят. 

Jones и Winkeljohn ми направиха най-мръсното нещо, което са ми правили в бойните спортове. Доброто винаги побеждава лошото и накрая имаме голяма къща. В следващите няколко месеца ще отворя собствена зала в Ню Мексико. Кармата е истина. Jones, ти открадна от моето семейство. Jones, ти ме уволни без причина, защото не исках да работя за измамник като Winkeljohn. Аз съм 10 пъти повече треньор от него. 

Майната ви на всички. Истинските хора не крадат от бременна жена и нейното семейство. Jones ми стисна ръката и обеща да ми даде 20-25 хиляди долара след победата над Santos, а след това ми изпрати само 7 хиляди. Аз опитах да говоря с него и той ме уволни, защото не се чувстваше комфортно с мен в 1 сграда. Къде сгреших ? Грешката ми беше в това, че си поисках обещаните пари.


Frank Lester определено има какво да каже за Jones и феновете веднага започнаха да питат дали Jon ползва стероиди. Lester отбеляза Ariel Helwani и сподели, че иска да говори с него, което показва, че той определено има какво да каже и ще бъде повече от интересно. "Bones" от своя страна също се включи в коментарите и ето как се защити:


Lester, кълна се в Бог и моя спасител Исус Христос, че няма да ти е лесно в това да си запазиш къщата, след като заведа дело. Всички, които те познават знаят, че си безчувствен лъжец. Моля те да не си създаваш правни проблеми с мен. Всички знаят, че не бих се съгласил да ти дам 20 000 долара. 

Уволних те по време на бойната седмица, защото имаше проблеми с наркотиците. Няма да споря с теб в Интернет, защото предпочитам да го направя в съда. Притесняват ме физическите ти закани и не искам да се бием на улицата. Пожелавам ти всичко добро и те моля да не се занимаваш с мен, защото ще се видим в съда.







Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес