Зареждане

Francis Ngannou: Вече минах през ада

Francis Ngannou: Вече минах през ада
Публикувано на: Февруари 16, 2019 в 00:00 ч
Francis Ngannou е страшилище, което нокаутираше всички, но неговата слава дойде след нокаута над Alistair Overeem. Oт UFC отделиха доста пари, за да го рекламират, но той се сгромоляса срещу Stipe Miocic, а след това изпадна в депресия и загуби с решение от Derrick Lewis в битка, в която бяха отправени едва 20-тина удари. "The Predator" успя да се съвземе и нокаутира Curtis Blaydes миналата година, а този уикенд влиза в клетката срещу Cain Velasquez и не се страхува от това, защото вече е минал през ада:



Психиката е това, което ме доведе тук. Ако нямах психика, нямаше днес да съм тук и да мина през това, през което преминах. Бях роден в Африка в много бедно семейство, но има психика и знаех, че не трябва да се предавам. Минах през ада, за да съм тук днес. Всичко е психика в бойните спортове. Успях да превъзмогна доста неща и повярвайте ми минах през много по-лоши неща в живота.







Ще успее ли Francis да победи ?

Напомняме ви, че може да гледате битката и събитието пряко по спортния канал Max Sport 2, където пряко се излъчват всички състезания на UFC.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес