Зареждане

Floyd Mayweather коментира битката между Khabib и Conor McGregor

Floyd Mayweather коментира битката между Khabib и Conor McGregor
Публикувано на: Август 28, 2018 в 18:57 ч
Conor McGregor се завръща в клетката на 6-ти октомври срещу Khabib Nurmagomedov за титлата в лека категория. McGregor не се е бил от 2 години в UFC, а последната му битка беше през 2017 на ринга срещу Floyd Mayweather. Conor загуби с ТКО в 10-тия рунд, но тази загуба го направи милионер.

Преди 2 дни се навърши година от тази битка и въпреки че Mayweather и McGregor изговориха доста неща един за друг е ясно, че двамата изпитват уважение и направиха всичко това, за да привлекат повече внимание към двубоя. В интервю за TMZ, Floyd предложи на McGregor да тренира в Mayweather Boxing Club за битката с McGregor и се изказа ласкаво по негов адрес:


Conor няма да бяга от битката и е боец, който не се страхува без значение дали побеждава, губи или завършва наравно. Conor ще излезе за битка. Знам, че UFC си имат тренировъчна база, но бихме искали McGregor да дойде и да тренира в Mayweather Boxing Club.

Нямам прогноза за тази среща, защото никога не съм гледал боеца, който ще се бие с Conor McGregor, но чувам, че бил добър на земята и можел да се бори. Феновете обаче искат да гледат битка в стойка. Това е което феновете искат да гледат. Conor McGregor е здравеняк и както казах няма да бяга. Той не се страхува от никого и е войн.



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес