Зареждане

Firas Zahabi: Max Holloway ще победи Conor McGregor в реванш

Firas Zahabi: Max Holloway ще победи Conor McGregor в реванш
Публикувано на: Януари 8, 2019 в 01:05 ч
През 2013 година в клетката на UFC влязоха 25-годишният Conor McGregor и 21-годишният Max Holloway. Тогава двамата бяха младежи и успяха да си спретат здрава битка, в която след 3 рунда McGregor грабна победата с решение. Доста неща се промениха оттогава и Max успя да запише 13 поредни победи в категория перо и е настоящ шампион, а Conor успя да стане шампион в две категории едновременно и спечели милиони от битките си. Той обаче се промени много и вече не е толкова гладен за успехи.


Днес един от най-добрите треньори Firas Zahabi, който тренира легендата Georges St-Pierre реши да сподели мнението си за евентуален реванш между Conor и Holloway:




Ако днес трябва да избирам победител в битка между Max Holloway и McGregor, то аз ще избера Max Holloway. Мисля, че той много се подобри след тази загуба през 2013 година. Мисля, че Holloway ще има предимство над McGregor и ще го бие като Nate Diaz, но по-добре от него. Max е сходен с Diaz и има брадичка като неговата, но е по-атлетичен от него и има повече възможности за атаки. 

Той е по-добър с ритниците, лактите и колената, а брадичката му е феноменална. Мисля, че в реванш Max ще го победи в късните рундове. Според мен доста хора вече знаят как се побеждава McGregor. В първите рундове на битката Conor ще има предимство, но в късните рундове нещата ще се обърнат. Граплинга, колената, лактите и ритниците ще са на страната на Max Holloway. 

Мисля, че той ще започне да го обработва и с времето McGregor ще забави темпото. Харесвам Conor в първите рундове, но в късните Max ще доминира. Има вероятност дори в първите рундове Max да го надиграе и според мен той сега е във формата на живота си и трудно ще бъде победен. 





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес