Зареждане

Firas Zahabi: GSP - McGregor би бил по-голям двубой от Mayweather - McGregor

Firas Zahabi: GSP - McGregor би бил по-голям двубой от Mayweather - McGregor
Публикувано на: Март 11, 2018 в 07:25 ч

След почти четиригодишно отсъствие, Georges St. Pierre се завърна в действие през ноември, побеждавайки Michael Bisping и взимайки титлата в средната категория. След това обаче той я освободи, заради здравословни проблеми.

Сега St. Pierre сподели, че е възможно да се бие пак, но трябва да е срещу някое голямо име.

Ако това е така, малко са хората, които биха докарали повече интерес (и приходи) от Conor McGregor.

Firas Zahabi, дългогодишният треньор на St. Pierre, е съгласен с това, макар че не вярва този двубой да се състои.
 
"И двамата са много известни. Бих се радвал да видя този двубой. Но не мисля, че ще се случи. Най-вече заради разликата в размерите, а и Conor трябва да си защитава титлата рано или късно. Те не могат да се бият за титлата в средната категория. Това ще е лудост.

Но това е мегадвубой, който феновете биха искали да видят. Хората по целия свят ще гледат с интерес. Мисля, че ще е по-голяма битка от тази между Mayweather и McGregor. Ще бъде най-голямата битка в историята и всеки ще иска да я гледа."

Zahabi вярва, че McGregor е умел боец, но също така вярва, че St. Pierre ще играе по-умно от ирландеца.
 
"Вижте, Georges е напълно наясно с техниките от карате, таекуондо и дистанциите, които McGregor използва. Той е израснал с тях. McGregor е доста добър в пазенето на дистанция и когато я преминеш, той те удря. Georges разбира тази игра много добре, но освен това той има много повече опит в борбата и жиу-житцу, така че всичко е на страна на Georges.

McGregor има опасна и точна левачка, признавам му го. Има и по-добра деснячка от Georges, но Georges е по-умен, по-интелигентен и много прецизен. Съмнявам се, че ще допусне да бъде ударен. Не е невъзможно, но е много малко вероятно."

Какво мислите за коментарите на Firas Zahabi?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес