Зареждане

Фирас Захаби: Джордж Сейнт Пиер е животно, което може да убие всеки

Фирас Захаби: Джордж Сейнт Пиер е животно, което може да убие всеки
Публикувано на: Декември 23, 2019 в 15:06 ч
Легендарният Джордж Сейнт Пиер обяви официално, че се оттегля от ММА през февруари, но не спира да загатва, че ще се завърне. Той много иска битка с непобеденият Хабиб Нурмагомедов, но не успя да се разбере с UFC и това беше в основата на неговото оттегляне. "Rush" е в серия от 13 поредни победи и неговата последна загуба е от 2007 година.

Тогава той загуби с нокаут от Мат Сера, но по-късно си отмъсти. Преди две години Сейнт Пиер се завърна след 4 години отсъствие и успя да победи със събмишън Майкър Биспинг, с което стана шампион в средна категория и влезе в клуба на малцината, които са били шампиони в две различни категории. Сега неговия треньор Фирас Захаби споделя, че той тренира постоянно и чака оферта за голяма битка, която да го върне в играта:


Джордж е машина и може да убие всеки. Той е най-великия в историята. Казвам ви, че той е животно. Той е чудовище, което обича да тренира. Сейнт Пиер прави всички свои рундове в залата, а след това тренира студенти. Той е голям лудак. Споделяли сме хотелска стая много пъти. 

Той залоства вратата, защото се страхува от извънземни. Джордж може да се завърне, но трябва да е много голяма битка. Той вече не иска да е шампион и да се бие по няколко пъти през няколко месеца. Това няма да се случи повече. "GSP" обича да тренира и бързо може да влезе във форма, за да се бие 5 рунда. Той е на 38 години, но е като 20-годишен. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес