Зареждане

Fernand Lopez: Dana White e прав за Francis Ngannou

Fernand Lopez: Dana White e прав за Francis Ngannou
Публикувано на: Август 22, 2018 в 13:18 ч
Треньора на Francis Ngannou твърди, че Dana White е прав и Ngannou наистина е имал проблеми с егото. White беше доста критичен към Francis след битката му с Derrick Lewis, защото те инвестираха доста в него, а той разочарова в последните си две битки.

 Fernand Lopez, който работи с Francis от 2013г сподели следното:

Мисля, че Dana White е прав и Ngannou наистина имаше проблеми с егото и аз го забелязах. Това е една от истините, които видях и сигурно се питате, защо говоря така ? Говоря така, защото за мен Francis е като брат и ако ме е грижа за него, ще трябва да съм откровен и да му помогна да стане по-добър.

За да може да стане по-добър Francis, ще трябва да има хора, които да играят лошите роли. Този, който ще играя лошия трябва да каже на Ngannou, че има проблем с егото и трябва да го поправи. Казах на Francis, чер има его, което го убива и ще трябва да го промени. 

Загубата от Stipe повлия доста на Ngannou, както на мен и моята зала. Ако той беше станал шампион, щеше да значи, че аз съм треньор на шампиони и залата ми е зала на шампион. Пропуснахме този шанс, защото той не следваше плана, а реши да играе противоположно на нашия план. Когато всички започнаха да говорят за мен, че съм лош треньор Francis можеше да ме защити и да каже, че е играл не както му казахме, но той избра да замълчи, което се отрази много зле на нас. 

В битката с Miocic той загуби, защото избра да не следва плана и той трябваше да поеме отговорност, защото не игра, както бяхме планирали. 


Francis Ngannou се завръща в клетката на 25 ноември в Китай срещу Curtis Blaydes. 

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес