Зареждане

Фен започна разгорещен скандал между Rory Macdonald и Ben Askren

Фен започна разгорещен скандал между Rory Macdonald и Ben Askren
Публикувано на: Април 19, 2018 в 09:27 ч

ММА фен спомена Rory Macdonald и Ben Askren в една публикация, започвайки свада между двамата. Rory отговори, че е навит за среща с Askren, който и без това пуска хапливи коментари от години.



След като Askren също се включва, Macdonald отново отговаря пестеливо откъм думи - нещо изключително опасно в интернет пространството.



В последствие беше намесен и самият президент на Bellator - Scott Coker.



И тук вече спорът стана личен. Rory припомни, че е предизвиквал Askren, който обаче подвил опашка, казвайки, че се бие само за пари.



Askren, разбира се, се опита да опровергае коментара на противника си, но така и не отрече казаното.



Съгласни сме с Biran Stann и Big John McCarthy, че Bellator трябва да организират среща между двамата. Борческите умения на Askren, като бивш олимпиец, никога не са били под въпрос, но той така и не получи шанс да се изправи срещу елитен състезател. Какъвто е Rory Macdonald, например. Rory е един от най-интересните шампиони на Bellator. Той притежава и победа срещу UFC шампиона Tyron Woodley, който е бил приятел с Askren в колежа. Разбира се, Askren искаше да се бие срещу съотборника на Macdonald - Georges St. Pierre, който обаче не показа никакъв интерес това да се случи.






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес