Зареждане

Фабрисио Вердум стана доносник на USADA и получи намаление на наказанието

Фабрисио Вердум стана доносник на USADA и получи намаление на наказанието
Публикувано на: Януари 17, 2020 в 00:06 ч
Бившият шампион на UFC в тежка категория Фабрисио Вердум е оказал значителна помощ на USADA и е получил намаление на наказанието с 10 месеца. В средата на 2018 година 42-годишния бразилец даде положителна проба за забранени вещества и получи 2 години наказание. "Vai Cavalo" не спря да твърди, че това е в следствие на замърсени добавки, но това не му помогна. Сега с това намаление на наказанието Вердум ще може да се бие след 1-ви април 2020 година.

Дълго време той уговаряше UFC да го освободят от неговия договор, за да се бие другаде, но те не го послушаха и не беше освободен. През октомври 2018 година Вердум сподели, че от USADA искали да им стане доносник, за да му намалят наказанието, но им е отказал. Тогава бразилеца сподели, че това е далеч от неговите принципи и никога не би го направил.

Времената се менят и явно бившия шампион си е променил мнението, защото намалението на неговото наказание не е случайно. Вердум е с рекорд 23-8-1 в ММА и печели 3 от последните си 5 битки. В своята последна битка той загуби с нокаут от Александър Волков през март 2018 година.


0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес