Зареждане

Емеляненко: Mиочич няма как да е най-велик с по 1-2 битки на година

Емеляненко: Mиочич няма как да е най-велик с по 1-2 битки на година
Публикувано на: Август 22, 2020 в 08:23 ч
Величието в ММА, Фьодор Емеляненко реши да коментира Стипе Миочич, който миналия уикенд защити титлата си в тежка категория на UFC. Миочич взе третата битка с Даниел Кормие и Дейна Уайт побърза да го обяви за най-велик в историята на тежка категория. Емеляненко не е съгласен с това твърдение на Дейна Уайт, който не е голям фен на Фьодор, защото така и не успя да го привлече в най-голямата ММА организация.

Уайт сподели, че твърденията за величието на Фьодор са пълни глупости. И докато доста от феновете са раздвоено между Стипе Миочич и Фьодор Емеляненко, то голямата легенда от Русия коментира темата по следния начин:

Стипе Миочич е добър и интересен боец и заради това не искам да водя тези разговори. Трябва обаче да се погледне по колко битки на година прави и колко защити на титлата има. Трябва да се видят и имената на неговите съперници. Например по мое време аз, Ногейра и Филипович правехме по 4-5 боя на година. 

Аз направих 3 битки в една година, дори когато имах проблеми с пръста. Е, сега бойците, особено шампионите, имат много по-малко двубои. Един, максимум два двубоя годишно. Кормие е силен боец и един от най-добрите. Много ми хареса Кормие. Но така се случва, че винаги има един победител. Миочич и Кормие са двама от най-добрите бойци. 

Миочич е със статистика 20-3 в ММА и приключва 15 от своите битки с нокаут. Емеляненко от своя страна е с рекорд 39-6-1 в ММА и има 15 победи с нокаут и 15 със събмишън. Между 2000 и 2010 година Емеляненко беше непобеден със серия от 27 поредни победи. Кой е най-велик при тежките ?





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес